Välkommen!

Uppdaterad 2019-01-19


Min e-adress: erik@westlings.net

 • Maj-Britt, Rose-Marie och Per

-Vårt senaste Barnbarn Maj-Britt.

 

. NÅGRA BILDER.

 • Maj-Britt på besök hos Farmor o Farfar

TITTA.

 • Maj-Britt hjälper Farmor att laga mat.

TITTA.

 • Maj-Britt ska snart fylla 2 år. Kramar här en av Farmors dockor.

TITTA.

 • Westlingstorpet i Acktjära.

TITTA.

 • Mor Fridas kartong

-Mor avled för ett antal år sedan. Många brev och bilder samlade vi i en kartong för att titta på senare. Nu har vi gjort det. Det mest privata har vi tagit bort och fördelat bland de närmaste sedan vi har digitaliserat materialet. Den sida vi har samlat materialet på ligger HÄR.

 • New-York

 • Så stor yta som möjligt när ni tittar på bilderna. Försök även med att trycka F11. För att återställa, tryck F11 en gång till.
 • Asien

  I början av 2017 reste Nicolina och Fanny i Asien . Bilderna har de tagit med sina mobiler. Kommenterer har de lagt till. Nicolinas farfar har försökt att sammanställa.

.

 • Barnbarnsbarnet Selma fyller 2 år

  Fint väder. Festen hölls hemma hos Sofie och Phlip i Skräddarbacken

.

 • Fyra olika fasader

-Från stor och tung från Orminge, till en liten stugu-gavel, torpet i Jordmyra. Gavlarna.

 • Jonas Westling

Tre brev från Jonas Westling i Amerika. Breven.

 • Frimärken

-Skulle röja bland gamla papper, hittade ett trasigt frimärksalbum, ej använt på minst 60-år. Tog bilder på alla frimärken. De ligger HÄR.

 • Karolinska 1963-06

-Dessa bilder har varit liggande sedan -63. Det mästa förklaras i bildtexterna De ligger HÄR.

 • Stockholm marathon

-Per "Flamman" Westling sprang Stockholm marathon på den utmärkta tiden 3:16:40. Här visas några bilder från målgången och här lite data.

Exempel på andra uppdrag

Visar här några exempel.

Det har visats intresse för mina Pingborrar. Här är dom igen.


En fd arbetskamrat, Peter Plars, har sadlat om och studerat till präst. 

Här några bilder från Peters prästvigning i Västerås Domkyrka.

I stället för gratulationstal till Peter,dessa bilder Prästkragar.

 

Bo och Carina har gift sig! Några bilder, kolla till vänster.


Jobbar mycket med www.falubilder.se för närvarande.


Här är adresser till mej och E.W:s Bild & IT

Om man inte kommer till FOTOKAMRATER så är det något fel:Fotoklubben

Erik Westling, Herrhagsvägen 7B, 79175 Falun.

Telefon: 0705-200 373

E-post: erik@falubilder.se

Stationssamhället Kilafors

- Se ett samhälle i förändring. För 50 år sedan trodde alla på framtiden. Läget då var bara ett steg i fortsatt utveckling. Skulle någon påstått att järnvägen i Kilafors hade gjort sitt i början av 2000-talet, så skulle ingen ha trott den siaren.

Gamla lador i Bjursås

Sex bilder på gamla lador tillsammans med text var införda i Falu Kuriren 2006-07-22. Det går att se bilderna om ni går till http://www.falubilder.se/ och där väljer orten Bjursås. Försök även att leta er fram till den text jag skrivit om ladorna.

Storlom

Ett Storloms par i sjön utanför vår stuga har fått två ugar i år. (2006) D v s den 1 juli var de två, fyra dagar senare var bara en unge kvar. Den 15 när vi var i stugan, satt ute i solen och läste, fick vi se paret med sin unge 2 meter från stranden. Max 7 meter från oss. reste mej för att hämta kameran. Då dök de stora lomarna och lämnade ungen kvar. Inget varnings rop, bara dök med ungen plaskande kvar vid stranden. Vi trodde att det var något fel på den, ett ben stack ut så konstigt - Men -

Sofie och Hanna

Bilder på Sofie och hennes kompis Hanna inför den stora BALEN. Vill ni ha utskrifter så hör av er.

Björnspår och tjälskador

Förra veckan (V19) hade jag två bilder införda i Falu Kuriren. En på tjälskador (Inget märkvärdigt) och en på Björnspår. I närheten där vi nu såg spåren, såg vi i fjol både spår och avföring. Året innan såg vi där en levande Björn. Tog även en suddig bild på den björnen. ( Vi - Det är jag och min fru Birgitta)

Ett nytt projekt !

Har registrerat en ny web-adress "www.falubilder.se" (Länk ligger till vänster). Ska där samla bilder från orter och byar inom Falu kommun. Avsikten är att sälja bilder. Start i sept 2006.

Just nu!

... pågår fotograferandet av orter och byar inom Falu kommun. Det går ännu inte att följa arbetet på webben. Ska ha ett större antal bilder klara, innan jag lägger ut några. Titta på den nya sidan, hur den är upplagd, länk finns till vänster. Återkom gärna med synpunkter.

Linneor

Har lagt till några bilder på blomman Linnea (kolla till vänster). Växten tillhör familjen "Kaprifolväxter" och är en ständigt grön halvbuske med trådfina, nedliggande, rotslående och förvedade stammar. Enligt www.ne.se.(ingen länk)

En snart 120 år gammal bild

I oktober år, 2006, blev den Gamla bilden 110 år, snart 120 år. Det är nästan ofatbart hur mycket information det går att utläsa ur denna gamla bild. Fler intresanta bilder måste det ligga i lådor och på vindar. Fler bilder att restaurera och hitta detaljer i..

Familjesidor

Barn och Barnbarn kan här ha egna sidor.
Intresset har hittills inte varit så stort men det kanske kommer. Möjligheten finns. Ska även ge den sidan ett nytt utseende.

Sidslut